Kindercoach Uitblinkers

RelaxKids

Tijdens mijn studie voor kindercoach kwam ik erachter dat de kinderen waar mee ik graag werk bepaalde EIGENSCHAPPEN hebben. Eigenschappen die soms erg zichtbaar zijn en andere die langs de zijlijn mee mogen doen. HYPERACTIVITEIT, teruggetrokken, niet positief kunnen praten, PERFECTIONISTISCH, creatief, enorme fantasie, zichzelf makkelijk wegcijferen, niet in contact staan met hun GEVOEL en geen GRENZEN stellen. Zelf heb ik jaren terug al deze herkenbare eigenschappen leren kennen en onderzocht met yoga. Wat was dat fijn!

In RelaxKids gaan we elke les samen spelenderwijs op ONTDEKKINGSTOCHT. Even tot jezelf komen met jezelf en voor jezelf. Elke les heeft de MAGISCHE 7-stappen om te gaan ONTLADEN en OPLADEN. We gaan spelen, dansen, rekken en trekken, je lichaam ontdekken met kindermassage, bewust ademen, positief leren denken over alles en de fantasie prikkelen met visualisatie verhalen. ONDERZOEK vanuit Engeland geeft aan dat de kinderen beter in hun vel gaan zitten, meer ZELFVERTROUWEN krijgen, zich beter kunnen concentreren, fijner slapen, beter leren om te gaan met STRESS en hun grenzen kennen en aangeven. Ze krijgen vaardigheden AANGELEERD die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken. 
 Er word altijd gewerkt in KLEINE groepen (max. 6 – 8 kinderen). Zo is er voor elk kind oprecht AANDACHT.

Momenteel ben ik nog mijn certificaat aan het halen. Ik geloof in een SAMENWERKING met scholen. Mijn wens hierin is dat ik dit ga doen in scholen en op een vaste locatie.
Relax Kids is een methode in 2001 bedacht door Marneta Viegas. Ook wel bekend van de KINDERMEDITATIEBOEKJES ‘Relax Kids’ en ‘De Wensster’. Deze methode wordt inmiddels in 37 landen op vele scholen toegepast. De resultaten zijn verbluffend! Voor meer informatie zie www.relaxkids.com of Relax Kids Nederland.

Volg mij!